Ontspanningshypnose

50 minuten

Ontspanningshypnose

Gegeven door:

Debby Stam

Categorie

Hoofd, Lichaam

Beschrijving

Wist je dat 90% van de doktersafspraken stress gerelateerd is?

Heel veel mensen hebben last van stress, stress voel je in je lichaam en zodra je het voelt ben je eigenlijk al te laat.
Het kan dat er zoveel in je leven gebeurt dat je het lastig vind ècht te ontspannen of je vind het überhaupt lastig om je te ontspannen om welke reden dan ook.
In hypnose kan je veel makkelijker deze spanningen loslaten omdat je dat in je onderbewustzijn doet. Er is niets engs aan, het is een soort trance-staat, een diepe ontspanning waar je je dan in bevindt.

We gaan met een klein groepje mensen in hypnose en je gaat je zenuwstelsel en je lichaam helemaal zelf ontspannen, zittend of liggend. Het enigste dat jij hoeft te doen is het te accepteren en het echt te willen. Dan ga je die rust vinden en jezelf ont-laden. Sommigen gaan gelijk diep de hypnose in sommigen licht, alles is goed.
Het gevoel van in hypnose gaan is alsof je diep verzonken bent in een goed boek of gefocust kijkt naar een goeie film, het is een natuurlijke staat van zijn. Zo kom ik met woorden het dichtst bij de ervaring.

Na afloop kan je gelijk weg of je kan nog even blijven voor een kopje thee of glaasje water. De sessie duurt in totaal een klein uur (10 minuten voorgesprek, 30 minuten hypnose, 10 minuten nagesprek)

Je kan maximaal 3x deelnemen aan de onspanningshypnose. Hierna kun je, wanneer je dit wilt, op eigen kosten mee blijven doen.

LET OP! De deur van de locatie is tot 5 minuten voor de afspraak op slot

Waar

Hugo de Grootplein 1 Ruimte 2b Dordrecht

Kosten

ASVZ bekostigt deze training, jij investeert je eigen tijd en betaalt je reiskosten.

Dat lijkt me wel wat!

Meld je aan via het aanmeldformulier rechts op de pagina. Geen formulier? Dan zijn er voor deze activiteit even geen data beschikbaar.
Neem contact op met de aanbieder via het tabblad 'vragen'.

Wanneer

Datum: Donderdag 16 april

Beschikbare tijdstippen:

  • 14:00 - 15:00 (VOL)

Waar: Hugo de Grootplein 1, Dordrecht (ingang a.d. rotonde)

Datum: Woensdag 29 april

Beschikbare tijdstippen:

  • 15:30 - 16:30 (VOL)

Waar: Hugo de Grootplein 1, Dordrecht (ingang a.d. rotonde)

Stel hier je vraag

Heb je vragen over deze activiteit? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de aanbieder van de activiteit.

Let op! Dit is geen aanmeldformulier voor activiteiten met een datum! Zie je hierboven het tabblad 'Wanneer'? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier aan de rechterkant.

Duur: 50 minuten
Hugo de Grootplein 1 Ruimte 2b Dordrecht

© Copyright 2020 ASVZ | Privacy statement