Yoga

60 minuten

Yoga

Gegeven door:

Debby Stam

Categorie

Hoofd, Lichaam

Beschrijving

Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga je mentale en fysieke gezondheid verbetert.
Door verschillende houdingen en oefeningen te doen, kom je beter in je lichaam te zitten. Daarbij maken we soms ook gebruik van meditatie of visualisatie, het moment bepaalt wat er nodig is.
Het is voor iedereen toegankelijk en iedereen is welkom.
Yoga leert je je lichaamseigen grenzen aan te geven, het is niet de bedoeling dat deze vorm van yoga pijnlijk aanvoelt… daar is je grens. Je ontspant in dit uur je lichaam en geest en je innerlijke kracht wordt aangeraakt. Door deze lessen te volgen kom je dichterbij jezelf, bij je basis, en kom je na iedere les lekkerder in je vel te zitten, je vind balans tussen lichaam, ziel en geest. Je voelt als het ware innerlijke vrede.

Je hoeft niet lenig/soepel, slank of gespierd te zijn, want daar gaat het helemaal niet om. Je hoeft alleen maar mee te doen, want het gaat niet om fysieke kracht of competitie. Je beoefent het voor jezelf, je kunt niet ‘goed of slecht’ zijn.

Wat je nodig hebt is sportkleding (bijvoorbeeld een joggingsbroek, legging) en verder niets. Je mag natuurlijk altijd je handdoek of flesje water meenemen. Na afloop kan je gelijk weg of je kan nog even blijven voor een kopje thee.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt, er zijn 7 plekken per les beschikbaar, dus wel graag even aanmelden i.v.m. beschikbaarheid. Wil je annuleren? Doe dit dan ruim van tevoren, dit om je collega de kans te geven om nog te boeken.

Waar

Hugo de Grootplein 1 Ruimte 15b Dordrecht

Kosten

ASVZ bekostigt deze training, jij investeert je eigen tijd en betaalt je reiskosten.

Dat lijkt me wel wat!

Meld je aan via het aanmeldformulier rechts op de pagina. Geen formulier? Dan zijn er voor deze activiteit even geen data beschikbaar.
Neem contact op met de aanbieder via het tabblad 'vragen'.

Stel hier je vraag

Heb je vragen over deze activiteit? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de aanbieder van de activiteit.

Let op! Dit is geen aanmeldformulier voor activiteiten met een datum! Zie je hierboven het tabblad 'Wanneer'? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier aan de rechterkant.

Duur: 60 minuten
Hugo de Grootplein 1 Ruimte 15b Dordrecht

© Copyright 2020 ASVZ | Privacy statement