Nagelstylist Rotterdam

2 uur

Nagelstylist Rotterdam

Gegeven door:

Marijke Harreman

Categorie

Lichaam

Beschrijving

Mooie, verzorgde handen krijg je bij Nail Studio Melody in Rotterdam.
Deze kleine nagelstudio aan huis heeft persoonlijke aandacht, service en hygiëne hoog in het vaandel staan. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten.
Bij Nail Studio Melody staat de klant en de beleving centraal. Het gaat ons om kwaliteit, niet om kwantiteit. Wij willen iedere klant tevreden de deur uit laten gaan!

Via het vitaliteits-project van ASVZ kun je nu maximaal 3 behandelingen voor gellak ondergaan bij Nail Studio Melody!
Wil je een andere behandeling of meer behandelingen? Dan kan dit, maar moet je zelf de extra kosten op je nemen.

Spa Manicure
Of je handen te lijden hebben onder het dagelijkse werk of dat je gewoon wat extra aandacht en verzorging voor ze wenst, de spa manicure maakt je handen en nagels weer prachtig.
Een spa manicure is een wellness behandeling voor je handen, nagelriemen en nagels. Tijdens de behandeling kun je heerlijk ontspannen. Na de behandeling zullen je handen niet alleen zijdezacht aanvoelen en je nagels er verzorgd uitzien maar heb je ook echt even een moment voor jezelf gehad. Vooral wanneer je last hebt van droge handen zul je zeker baat hebben bij een spa manicure.
We beginnen de spa manicure met het verwijderen van het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Daarna worden je nagels in de gewenste vorm gevijld. We vervolgen de behandeling met een warm spabad om je nagels en nagelriemen te verzachten en conditioneren. Na het bad vervolgen we de behandeling met een intensieve scrub voor een fysieke peeling van de huid. Na deze scrub worden je handen gemasseerd met een heerlijke massage creme. De nagelriemen worden verzorgd met een nagelriemolie en de nagels worden gepolijst. Het is ook mogelijk om er voor te kiezen om de nagels te lakken met gellak (spa manicure luxe).

Gellak:
Gellak is geen normale nagellak maar een dunne kleurlak op gelbasis.
Tijdens de gellak behandeling worden de nagels gereinigd, ontvet en in vorm gevijld. Daarna wordt een basislaag (basecoat) aangebracht, dan een dubbele kleurlaag (colorcoat) en tot slot een toplaag (topcoat). Uitharding van iedere laag gebeurt door middel van een UV lamp.
Het resultaat van de lagen samen zorgt voor twee zaken: versteviging van de natuurlijke of kunstnagel en een bijna onslijtbare vervanger van gewone nagellak.
Als laatste worden de nagelriemen verzorgd met een nagelriemolie.

Gellak blijft minimaal twee tot drie weken perfect zitten zonder te chippen (afbladderen van de nagellak). Op de teennagels blijft gellak zelfs vier tot zes weken perfect.
Het is een ideaal product voor mensen die geen verlengde kunstnagel willen, maar wel mooi verzorgde nagels voor een langere periode.

Let op: Nail Studio Melody is gelegen op de 3e verdieping. Er is geen lift aanwezig. Nail Studio Melody is dus niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Waar

Zaagmolenkade 167, Rotterdam

Kosten

Via het vitaliteits-project van ASVZ kun je maximaal 3 gellak behandeling ondergaan. Voor overige behandelingen zal je zelf de rest moeten bekostigen.

Dat lijkt me wel wat!

Meld je aan via de knop rechts op deze pagina! Je komt op de boekingspagina van Nail Studio Melody. Boek hier de gewenste behandeling. Doorloop het boekingsproces, benoem bij 'opmerkingen' dat je via ASVZ komt en vermeld je personeelsnummer.

Stel hier je vraag

Heb je vragen over deze activiteit? Neem dan via onderstaand formulier contact op met de aanbieder van de activiteit.

Let op! Dit is geen aanmeldformulier voor activiteiten met een datum! Zie je hierboven het tabblad 'Wanneer'? Maak dan gebruik van het aanmeldformulier aan de rechterkant.

Duur: 2 uur
Zaagmolenkade 167, Rotterdam

© Copyright 2021 ASVZ | Privacy statement