Linda & Marrie in gesprek: ‘Als je er stralend uitziet, heb je een mooie voorsprong’

Marrie gaf collega Linda kleur- en make-upadvies. Een mooi voorbeeld van het vitale activiteiten voor en door collega's .

Linda & Marrie in gesprek: ‘Als je er stralend uitziet, heb je een mooie voorsprong’

Een vitaal lichaam en een gezonde geest zijn misschien wel de belangrijkste ingrediënten voor werkgeluk. Daar dragen we vanuit ASVZ graag een steentje aan bij. Onder de noemer ASVZ Vitaliteit bieden we activiteiten aan waaraan medewerkers kosteloos kunnen deelnemen. Een mooi voorbeeld van één van deze activiteiten is het kleur- en make-upadvies dat Marrie gaf aan collega Linda. 

Marrie

Linda is secretaresse bij de Ouder-/Verwantenvereniging (OVV) van ASVZ. Marrie werkt als persoonlijk begeleider Ondersteuning Thuis en komt veelal bij cliënten thuis. Niet gek dus dat de twee collega’s elkaar niet kenden. Totdat ze vanuit ASVZ Vitaliteit met elkaar in contact kwamen. Linda: “Ik zag dat Marrie kleur- en make-upadvies geeft en dat leek mij wel wat. Ik doe al jarenlang hetzelfde qua kleding en make-up. Ik was benieuwd welke kleuren er misschien beter bij mij passen.”

Marrie: ‘Deze kleuren stonden haar prachtig!’

Marrie: “Ik weet nog goed dat ik een paar dagen na Linda’s komst een appje kreeg: ze had met de kleurenpas kleding gekocht die ze anders nooit zou kopen. Het stond haar prachtig!” Linda vult aan: “Voor mij was de kleuranalyse van Marrie echt een eyeopener. Ik koos vaak voor donkerblauw in mijn kleding, terwijl het okergele vest dat Marrie me aanreikte veel mooier stond. Zelf had ik nooit okergeel uit een rek gehaald.”

Eerste indruk

Linda licht toe dat ze sinds het kleur- en make-upadvies van haar collega blijer in de spiegel kijkt. “Hoewel ik nooit onzeker ben geweest over mezelf, hoor. Maar sinds ik met Marrie in contact ben gekomen, zie ik dat ik er stralender uit zie. Dat maakt je vrolijk. Over een tijdje is er weer een jaarlijkse bijeenkomst met ouders en verwanten, daarvoor heb ik onlangs nieuwe kleding geshopt. Ik heb nu al zin in die bijeenkomst, gewoon omdat ik weet dat ik er die dag stralend uit zal zien. Dat maakt dat ik zelfverzekerder voor het publiek sta straks.” Marrie: “Dat is het mooie van wat ik doe: mensen laten stralen. De eerste indruk maakt voor 80 procent hoe iemand over een ander denkt. Als je er stralend uitziet, heb je dus al een mooie voorsprong!”

Linda

Blij met ASVZ Vitaliteit

De collega’s zijn allebei enthousiast over het aanbod van ASVZ Vitaliteit. Marrie: “Voor mij is het leuk dat ik collega’s meer zelfvertrouwen geef door wat ik aanbied. Het is mooi om te zien als collega’s na mijn aanbod steviger in hun schoenen staan.” Linda: “Ik ben blij met het advies wat ik van Marrie heb gekregen. Volgend jaar trouwt mijn zoon en jurken zijn niet helemaal mijn ding. Dus ik ga Marrie zeker weer inschakelen voor stijl- en kledingadvies tegen die tijd. Goed in je vel zitten begint immers met vrolijk in de spiegel kijken!”Laat een reactie achter

Aangeboden activiteiten

Hatha Yoga

Hatha Yoga

door Miranda Kleinbergen

BEKIJK
Yoga

Yoga

door Marcelle Boogaard

BEKIJK
Kledingadvies

Kledingadvies

door Marrie Jongeneel

BEKIJK

Zoeken

© Copyright 2022 ASVZ | Privacy statement